Політика конфіденційності

Дата останнього оновлення: 6 Березня 2020 року

Товариство з обмеженою відповідальністю "АйДжейАй ІТ ГРУП" (IJI IT GROUP), зареєстроване в Україні, його дочірні компанії, представництва та агенти (далі "Компанія") поважають права конфіденційності своїх користувачів і надають великого значення захисту інформації, яка збирається за допомогою своїх інтернет- продуктів, інтернет-служб і веб-сайтів, доступних за допомогою підключеного до Інтернету обладнання, в тому числі ігрових систем, персональних комп'ютерів, мобільних комп'ютерів і смартфонів, а також за допомогою ігрових і інших додатків і будь-яких програмних платформ, включаючи належні третім особам (далі "Інтернет-служби"). Ця політика конфіденційності (далі "Політика конфіденційності") включає в себе правила збору, зберігання, розголошення, передачі, захисту та іншого використання інформації, яка збирається нашими Інтернет-службами.

ПРОСИМО ВАС УВАЖНО ОЗНАЙОМИТИСЯ З ВИКЛАДЕНОЮ НИЖЧЕ ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. РЕЄСТРУЮЧИСЬ В НАШИХ ІНТЕРНЕТ-СЛУЖБАХ АБО ВИКОРИСТОВУЮЧИ ЇХ, ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЯ З ТИМ, ЩО (I) МИ МОЖЕМО ПЕРЕДАВАТИ, ОБРОБЛЯТИ І ЗБЕРІГАТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ВАШ ОБЛІКОВИЙ ЗАПИС В УКРАЇНІ, ЄВРОПЕЙСЬКОМУ СОЮЗІ, США ТА ІНШИХ КРАЇНАХ, В ЯКИХ МОЖУТЬ ДІЯТИ ІНШІ ЗАКОНИ ПРО ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, НІЖ У ВАШІЙ КРАЇНІ; (II) МИ МОЖЕМО ОБРОБЛЯТИ ВАШІ ДАНІ ВІДПОВІДНО ДО ВИКЛАДЕНОЇ НИЖЧЕ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ; (III) ВИ ПРИЙМАЄТЕ НА СЕБЕ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ ВИКОНУВАТИ ЦЮ ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ; І (IV) ВИ ЗОБОВ'ЯЗУЄТЕСЯ СЛІДУВАТИ НАШИМ УМОВАМ І ПОЛОЖЕННЯМ, ПРАВИЛАМИ ПОВЕДІНКИ І ІНШИМ ЧИННИМ ДОКУМЕНТАМ.

Якщо у Вас є питання або скарги, що стосуються нашої Політики конфіденційності або практики її застосування, зв'яжіться з нами за цим посиланням через форму зворотного зв'язку: http://ijigroup.com/ua/feedback.html .

Ця Політика конфіденційності містить відповіді на наступні питання:

    На кого поширюється Політика конфіденційності?
    На що поширюється Політика конфіденційності?
    Які персональні та інші дані збирає Компанія?
    Яку інформацію щодо програм та програмного забезпечення збирає Компанія?
    Яку інформацію відносно ігор збирає Компанія?
    Які правила діють щодо особливих видів інформації, включаючи публічну інформацію, резюме, відносини з інвесторами, електронну кореспонденцію, а також імена користувачів і введену ними інформацію?
    Що станеться в разі моєї відмови надати персональні дані?
    Чи використовують ваші Інтернет-служби cookie-файли, засоби відстеження IP-адрес або інші пасивні засоби збору інформації?
    Хто збирає персональні дані про мене і як ці дані будуть використовуватися?
    Кому Компанія може передавати мої персональні дані?
    Які можливості вибору надаються мені в зв'язку з використанням моїх персональних даних?
    Які ваші правила щодо посилань на інші веб-сайти?
    Чи збираєте ви персональні дані про дітей віком до 13 років?
    Які заходи ви приймаєте для захисту інформації?
    ЯкІ права щодо конфіденційності я маю за законодавством України?
    Де зберігається інформація?
    Які ще положення Компанії діють щодо конфіденційності?
    Які ще положення третіх осіб діють щодо конфіденційності?
    Як задати питання або подати скаргу?

НА КОГО ПОШИРЮЄТЬСЯ ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ?
Ця політика конфіденційності поширюється на всіх користувачів Інтернет-служб, а також, за винятком особливо обумовлених випадків, на все Інтернет-служби, пропоновані Компанією в Україні, державах СНД, США, Європейському Союзі та інших країнах.

ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Ця Політика конфіденційності поширюється на Інтернет-служби Компанії, в тому числі на мобільні додатки та інші послуги, які містять посилання на цю Політику конфіденційності. Крім того, Компанії можуть належати додаткові доменні імена, пов'язані з окремими марками продукції, які присвячені відповідним продуктам або посилаються на перераховані вище веб-сайти. Час від часу список сайтів може поповнюватися.

Звертаємо Вашу увагу, що ця Політика конфіденційності застосовується лише до інформації, наданої і зібраної Інтернет-службами в мережі Інтернет, і не застосовується до інформації, яка може бути зібрана Компанією без використання Інтернету. Крім того, дана Політика конфіденційності не застосовується до веб-сайтів або послуг, підтримуваним іншими компаніями або організаціями (зокрема, які рекламують продукти та послуги Компанії, а також продають пов'язані з ними товари). При цьому Компанія не може гарантувати безпеку будь-яких персональних даних, розголошених зазначеним третім особам. Також зверніть увагу, що ми можемо наймати постачальників послуг (агентів або підрядників) для збору персональних даних від нашого імені, і в таких випадках постачальники послуг зобов'язуються дотримуватися цю Політику конфіденційності. Такі постачальники послуг не мають права використовувати Ваші персональні дані у своїх маркетингових цілях.

Ми користуємося послугами різних сторонніх постачальників, які є нашими торговим посередниками в мережі Інтернет та операторами торгових функцій з реалізації і / або поширення додатків і інших програмних продуктів. За додатковою інформацією звертайтеся до умов та положень продукту, що Вас цікавить. На транзакції між Вами і третьої сторони поширюється дія політики конфіденційності та умов обслуговування відповідного постачальника, про що Ви отримуєте попередження в момент покупки.

Крім того, ми користуємося послугами сторонніх постачальників для забезпечення роботи наших Інтернет-служб - зокрема, для підтримки користувачів, збору даних від додатків і функціонування електронної пошти. При використанні додатків або інших програмних продуктів або підписки на розсилку новин від Вас може знадобитися надання персональних ідентифікаційних даних третім особам, які надають послуги від нашого імені. Таким третім особам заборонено використовувати отриману інформацію в їх власних маркетингових цілях.

Ми зберігаємо за собою право вносити зміни в цю Політику конфіденційності. Рекомендуємо Вам періодично перевіряти інформацію на веб-сайті на предмет публікації будь-яких змін. При внесенні нами істотних змін в дану політику конфіденційності ми зобов'язуємося повідомити Вас в цьому документі. Якщо це необхідно, у відповідних повідомленнях ми надаємо Вам додаткові варіанти вибору щодо цих змін. Продовження використання Вами Інтернет-служб означає прийняття даних змін.

Ви можете добровільно надавати нам різні неперсоніфіковані дані в ході використання Вами Інтернет-служб. Ми також можемо використовувати post-запити, cookie-файли та інші пасивні технології, включаючи так звані "clear gifts", для отримання певної неперсоніфікованої інформації, пов'язаної з використанням Вами наших Інтернет-служб (в тому числі з відвідуванням веб-сторінок і використанням функцій).

ЯКІ ПЕРСОНАЛЬНІ І ІНШІ ДАНІ ЗБИРАЄ КОМПАНІЯ?
Персональні дані - це ідентифікуючі Вас дані, які можуть бути використані для зв'язку з Вами як через мережу інтернет, так і іншими способами. Ви надаєте Компанії свої персональні дані на добровільній основі. Персональні дані зазвичай передаються Компанії при:

    реєстрації в Інтернет-службах і на веб-сайтах, при влаштуванні на роботу, використанні продуктів, участі в конкурсах, акціях і спеціальних заходах;
    підписці на новини або повідомлення;
    розміщенні записів або коментарів на наших мережевих дошках оголошень і форумах, в новинних блогах і системах спілкування, а також в інших Інтернет-службах;
    покупці товарів або послуг в наших інтернет-магазинах;
    покупці завантажених матеріалів, віртуальних товарів або віртуальної валюти для використання в наших програмах і / або Інтернет-службах;
    використанні функцій "розповісти другу" і "передати цю сторінку по електронній пошті", а також інших електронних листівок;
    звернення до служби технічної підтримки;
    завантаженні демонстраційних версій, програм або іншого програмного забезпечення;
    участі в опитуваннях і анкетуванні або іншим чином в ході користування нашим програмним забезпеченням, включаючи продукти для ігрових консолей, мобільних платформ і персональних комп'ютерів, а також в ході користування нашими Інтернет-продуктами і / або Інтернет-службами, які вимагають надання персональних даних для користування і / або участі.

Види інформації, яка збирається в зв'язку з перерахованими вище видами діяльності, відрізняються в залежності від виду діяльності. Зібрана нами інформація може включати персональні дані, такі як Ваші ім'я та / або прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, фотографія, поштову адресу або платіжні реквізити. Крім того, ми можемо збирати неперсоніфіковану статистичну інформацію про Вас і ваше обладнання: наприклад, Ваш вік, стать, дату народження, поштовий індекс, конфігурацію пристроїв та обладнання, ідентифікатор ігрової системи, що використовує програмне забезпечення, дані опитувань, дані додатків, IP-адреса і список систем, якими Ви користувалися. Якщо статистична інформація збирається для діяльності, для якої потрібні також персональні дані, ми можемо об'єднати демографічну інформацію з Вашими персональними даними.

Якщо Ви використовуєте або купуєте послуги наших Інтернет-служб або входите до наших Інтернет-служб у ході використання послуг третіх осіб (наприклад, мережевих служб ігрових систем, ігрових Інтернет-послуг або послуг соціальних мереж), а також якщо Ви просите зв'язати обліковий запис на веб-сайті Компанії з обліковим записом на веб-сайті третьої особи, частина персональних даних стосовно облікового запису може передаватися Компанії в рамках процесу реєстрації, і ми можемо збирати інформацію про Ваше використання Інтернет-служб. Наприклад, якщо Ви купите програму за допомогою служби по поширенню і / або реалізації програм, така служба надасть нам інформацію, необхідну для здійснення транзакції, включаючи суму придбаного додатку і реквізити Вашого облікового запису в Інтернет-службі.

Використовуючи додаток для соціальної мережі (далі "СМ"), Ви дозволяєте нам доступ до певних даних Вашого облікового запису у відповідній СМ. Інформація, до якої Ви дозволяєте доступ, залежить від параметрів конфіденційності, встановлених Вами у відповідній СМ. Наприклад, наші програми для Facebook можуть отримувати і зберігати таку інформацію в залежності від Ваших переваг і правил СМ: Ваші "основні дані", доступні всім користувачам СМ; фотографію профілю або посилання на неї; список друзів; ідентифікаційний номер користувача, пов'язаний з Вашим ім'ям, фотографію профілю або іншу загальнодоступну інформацію; іншу інформацію, згадану у вікні "Запит дозволу". Ви даєте свою згоду на передачу цієї інформації, вибираючи дію "Прийняти" (або аналогічне) в одній з наших програм для СМ. Інформація, отримана зі СМ, зберігається і використовується нами у відповідності з цією Політикою конфіденційності. Компанія не несе відповідальності ні за які умови, правила або дії будь-яких СМ.

Коли Ви використовуєте Facebook Connect, OpenID або інший ідентифікатор, що дозволяє входити на кілька веб-сайтів, для входу в Інтернет-службу, відповідна служба ідентифікації підтверджує Вашу особу і дає Вам можливість передати нам певні персональні дані для заповнення реєстраційної форми. Залежно від параметрів Вашого облікового запису служба ідентифікації може передавати нам і іншу інформацію. Перед тим як використовувати подібну службу, ознайомтеся з її правилами і умовами. При використанні Вами ігрових програмних продуктів, пропонованих Компанією, інформація про Вашу гру може збиратися і передаватися Компанії за допомогою мережевих служб або за допомогою будь-яких інших інтернет-з'єднань, що встановлюється обладнанням, на якому здійснюється гра (далі загально і окремо "Інтернет-з'єднання"). Детальніше див. у розділі "Яку інформацію відносно ігор збирає Компанія?".

ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ ЩОДО ДОДАТКІВ ЗБИРАЄ КОМПАНІЯ?
При використанні Вами додатків для мобільних пристроїв на платформі Android або будь-якій інший платформі, за вашою добровільною згодою Компанія може отримувати неперсоніфіковану інформацію, введену вами в додаток, а також результати, отримані додатком в процесі обробки введеної вами інформації. Для цього може знадобитися ваша згода на створення аккаунта і синхронізацію.

ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ ЩОДО ІГОР ЗБИРАЄ КОМПАНІЯ?
При використанні Вами продуктів або послуг на обладнанні, що має можливість виходу в Інтернет, Компанія може отримувати інформацію про Вашу участь в іграх без будь-якого додаткового повідомлення і без будь-яких дій з Вашого боку. При цьому Компанія не буде отримувати будь-які персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і адресу), але може отримати іншу інформацію, таку як ідентифікатори Вашої системи і ігрової служби, досягнення в іграх, результати ігор, IP-адреса, MAC-адресу або інший ідентифікатор обладнання, а також іншу інформацію та статистику щодо використання Вами ігор. Інформація про процес гри може збиратися, поки Ви перебуваєте в автономному режимі, і передаватися Компанії під час Вашого чергового підключення до інтернету, незалежно від того, чи входите Ви за допомогою ігрової системи, портативного пристрою, мобільного пристрою, комп'ютера чи іншої ігрової платформи. Компанія може використовувати таку інформацію відповідно до положень даної Політики конфіденційності незалежно від Вашої реєстрації в Інтернет-службах або користування ними.

ОСОБЛИВІ ЗАУВАЖЕННЯ ПРО ДЕЯКІ ВИДИ ІНФОРМАЦІЇ
Псевдоніми і ідентифікатори / ігрові системи / соціальні мережі / інші служби третьої особи: деякі Інтернет-служби Компанії, в тому числі мережеві ігри і спеціалізовані веб-сайти, використовують послуги третіх осіб для (I) забезпечення авторизації в Інтернет-службах або (II) зв'язку облікового запису в службі Компанії зі стороннім обліковим записом: наприклад, ідентифікатором ігрової системи, обліковим записом в ігровій мережевій службі або обліковим записом в соціальній мережі. При використанні Вами авторизації із залученням третіх осіб або при зв'язку облікового запису Компанії зі стороннім обліковим записом Ви повинні надати відомості про сторонній обліковий запис. При Вашій реєстрації для отримання послуг Інтернет-служби за допомогою сторонньої мережевої служби або при зв'язуванні Вашого облікового запису в Інтернет-службі зі службою третьої особи певна інформація про Вашу участь, включаючи список друзів, автоматично передається Компанії.

Публічна інформація, включаючи відомості з мережевих дошок оголошень, призначені для користувача матеріали, інформацію з форумів, блогів, особистих сторінок, а також з коментарів і систем спілкування: пам'ятайте, що публікуючи персональні дані на ресурсах загального користування (мережеві дошки оголошень, системи спілкування, поля для коментарів або особисті сторінки), Ви погоджуєтеся з тим, що ця інформація може збиратися і використовуватися іншими особами. Інформація, яку Ви розголошуєте на подібних ресурсах, є публічною і не вважається приватною або конфіденційною. Пам'ятайте, що будь-які персональні дані, які Ви розголошуєте на публічних ресурсах, можуть читатися, збиратися або використовуватися іншими користувачами цих ресурсів, а також використовуватися для відправки Вам небажаних повідомлень або для встановлення Вашої особистості. Якщо Ви розміщуєте відеозаписи, зображення, фотографії чи інші матеріали для публічного огляду за допомогою Інтернет-служби, Ви повинні розуміти, що ці матеріали можуть переглядатися, збиратися, копіюватися і / або використовуватися іншими користувачами без Вашого дозволу. Якщо Ваш псевдонім або ідентифікатор включає в себе Ваше реальне ім'я, то таке ім'я буде публікуватися в рейтингах і інших мережевих службах. У зв'язку з цим ми наполегливо рекомендуємо Вам розголошувати свої персональні дані при користуванні нашими послугами, а також використовувати такі дані для ідентифікації себе при користуванні нашими послугами, обережно і свідомо. Уникайте зайвого введення своїх персональних даних там, де в цьому немає особливої необхідності. Ми не несемо жодної відповідальності за дані або матеріали, опубліковані Вами при користуванні Інтернет-службами.

Електронна кореспонденція: ми можемо надавати адреси електронної пошти або форумів, за допомогою яких відвідувачі можуть передавати нам питання і коментарі або запитувати технічну підтримку. У процесі отримання подібних запитів і відповідей на них ми можемо збирати Ваші персональні дані - наприклад, адреса електронної пошти та будь-які інші дані, що містяться у Вашому електронному листі. Дозволяючи Вам відправляти такі запити, ми не здійснюємо спроб витребування у Вас персональних даних. Ми лише використовуємо такі дані з метою відповіді на Ваші питання і / або коментарі або для надання технічної підтримки. У більшості випадків Ваше повідомлення видаляється відразу ж після задоволення вашого запиту; проте в деяких випадках копії Ваших запитів можуть зберігатися в нашому архіві з метою контролю якості або подальшого надання Вам послуг підтримки. Якщо нам відомо, що вік особи, з яким ми зв'язуємося, менше тринадцяти років, то ми видаляємо його адресу електронної пошти відразу ж після надання відповіді.

Крім відповідей на Вашу електронну кореспонденцію і відправки запитуваної інформації через наші списки адрес електронної пошти, ми за необхідностю відправляємо активаційні чи інші транзакційні електронні повідомлення на Вашу адресу електронної пошти. Ви не можете відмовитися від отримання цих повідомлень, які не є рекламними за своєю природою. Якщо Ви не бажаєте їх отримувати, Ви можете анулювати свій обліковий запис.

Резюме: Компанія забезпечує можливість подачі резюме через Інтернет. Персональні дані, зібрані з резюме, використовуються виключно з метою прийняття та оцінки кандидатів на опубліковані вакансії, отже, на них не поширюється дія цієї Політики конфіденційності. Інформація, отримана з резюме, може розголошуватися всередині Компанії материнською компанією, дочірніми підприємствами або філіями Компанії.

Інформація про відносини з інвесторами: Компанія надає відомості про відносини з інвесторами на своїх веб-сайтах. Персональні дані, зібрані в розділі веб-сайту, присвяченому відносинам з інвесторами, використовуються виключно з метою бізнесу, і на них справжня Політика конфіденційності не поширюється.

ЩО ВІДБУДЕТЬСЯ У РАЗІ МОЄЇ ВІДМОВИ НАДАТИ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ?
Ваша відмова надати персональні дані може обмежити Вашу можливість брати участь в деяких видах діяльності, таких як акції, лотереї, або у використанні певних Інтернет-служб. Але, як зазначено вище, незалежно від Вашої реєстрації ми можемо публікувати інформацію введену і отриману додатками, таблиці результатів і дані про мережеві ігри, які можуть містити певну інформацію, отриману в результаті використання Вами продуктів Компанії, зокрема, Ваш ідентифікатор гравця.

ЧИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ВАШІ ІНТЕРНЕТ-СЛУЖБИ COOKIE-ФАЙЛИ, ЗАСОБИ ВІДСТЕЖЕННЯ IP-АДРЕС АБО ІНШІ ПАСИВНІ ЗАСОБИ ЗБОРУ ІНФОРМАЦІЇ?
Компанія використовує cookie-файли, веб-маяки та подібні засоби стеження в деяких Інтернет-службах для збору інформації неперсоніфікованого характеру. Якщо Ви вирішите надати нам інформацію, вона може бути пов'язана з даними, збереженими за допомогою згаданих технологій.

Cookie-файли: cookie-файл - це невеликий фрагмент облікової інформації, що зберігається веб-сайтом на комп'ютері користувача. Наші cookie-файли не містять ні імен та адрес електронної пошти, ні інших персональних даних; зазвичай вони використовуються для швидкої ідентифікації комп'ютера, браузера або іншого пристрою, а також для збереження відомостей про минулу діяльність користувача (наприклад, про факти використання різних функцій служби). Ви завжди можете заблокувати cookie-файли або налаштувати свій браузер таким чином, щоб він попереджав Вас про відправку cookie-файлів на Ваш комп'ютер; при цьому блокування cookie-файлів може вплинути на можливість використання Вами певних Інтернет-служб.

Спільно використовувані об'єкти: на веб-сайтах, які застосовують технологію Flash, ми можемо застосовувати так звані "спільно використовувані об'єкти". Це файли невеликого розміру, схожі на cookie-файли браузера і використовувані для збереження параметрів і переваг користувача на веб-сайті. У таких файлах зберігаються тільки комплексні дані. Як і звичайні cookie-файли, вони невеликі за розміром, не містять імен, адрес електронної пошти та інших персональних даних, а також не пов'язані з Вашими персональними даними. Щоб видалити спільно використовувані об'єкти, вже наявні на Вашому пристрої, зменшіть обсяг локального сховища Flash до нуля. Щоб відключити отримання таких об'єктів, змініть відповідні параметри на панелі управління Macromedia Website Privacy Settings Panel, доступною за адресою www.macromedia.com.

Веб-маяки: веб-маяк (web beacon) - це електронне зображення, що дозволяє веб-сайтам рахувати кількість користувачів, які відвідали певні сторінки або переглянули певну рекламу. Веб-маяки, як і cookie-файли, не містять персональних даних.

Журнали реєстрації Інтернет-активності: Компанія також може відстежувати IP-адреси, з яких Ви користуєтеся Інтернет-службами, з різними цілями.

IP-адреса - це номер мережевого пристрою, що ідентифікує Вашу точку виходу в мережу Інтернет. У деяких варіантах конфігурації мережі він також може ідентифікувати Ваш комп'ютер або інший пристрій.

MAC-адреси та інші ідентифікатори обладнання дозволяють ідентифікувати певні пристрої. У певних обставинах, наприклад, якщо Ви пов'язали обліковий запис своєї ігрової системи з обліковим записом в Інтернет-службі Компанії, журнали реєстрації можуть бути пов'язані з Вашими персональними даними.

Аналітичні засоби та інші технології: інша інформація, яка може пасивно збиратися Компанією, включає журнали реєстрації, які фіксують інформацію про Ваше обладнання і використанні Вами продукти, робит і веб-сайти, включаючи навігацію по сторінках і ігрову телеметрію. Ми також використовуємо журнали реєстрації для наших внутрішніх маркетингових потреб, проектування служб, технічної підтримки і статистичних досліджень, спрямованих на постійне поліпшення наших Інтернет-служб.

Постачальники рекламних послуг: деякі з наших Інтернет-служб підтримуються рекламою, що надається Компанії різними сторонніми рекламними агентами: наприклад, рекламними мережами і службами обміну даними, а також постачальниками послуг управління трафіком і маркетингового аналізу (далі "Постачальники рекламних послуг"). Такі Інтернет-служби можуть розміщувати і використовувати cookie-файли, веб-маяки та інші подібні технології для збору інформації про Ваше обладнання і користування Інтернет-службами. Інформація, що збирається Постачальниками рекламних послуг або передана їм нами, може включати в себе: тип Вашого пристрою, IP-адреса, MAC-адресу або інший ідентифікатор пристрою, тип браузера, мова, операційну систему і орієнтовне географічне положення; типи сторінок, матеріалів і рекламних оголошень, які Ви або інші користувачі вашого пристрою відвідали або переглянули, а також частоту таких відвідувань і переглядів; інформацію про Ваші дії, пов'язані з веб-сайтом або Інтернет-службою (наприклад, час, проведений в мобільних додатках, або дані про покупки). Збір і передача цієї інформації може здійснюватися при використанні різних веб-служб, під час переходу по посиланнях і рекламних оголошеннях, а також при запуску наших ігор або інших мобільних додатків, встановлених на вашому пристрої. Ця інформація може використовуватися: (1) для того щоб Постачальники рекламних послуг точно і правильно отримували плату за рекламу, розміщену від нашого імені (наприклад, за рекламу, яка привела Вас до покупки або завантаженні нашої гри або іншого мобільного додатка); (2) для того щоб не показувати Вам одну і ту ж рекламу багато разів поспіль; (3) для того щоб вибрати і показати на Вашому комп'ютері або іншому пристрої (наприклад, на веб-сайті або в мобільному додатку) саме ту рекламу, яка може представляти для Вас особливий інтерес; (4) для оцінки та аналізу ефективності реклами і / або трафіку в наших Інтернет-службах, а також для визначення популярності тих чи інших матеріалів; (5) для моніторингу та аналізу використання наших Інтернет-служб з метою їх подальшого розвитку та поліпшення.

Сторонні рекламні агенти: Компанія працює з різноманітними сторонніми рекламними агентами, які використовують cookie-файли, веб-маяки та інші подібні технології для збору інформації. Щоб отримати детальну інформацію про таких агентів, їх політику конфіденційності, а також щоб відмовитися від участі в їх програмах спостереження, перейдіть за однією з наведених нижче посилань. Зверніть увагу, що присутність в наведеному нижче списку того чи іншого агента не означає, що Компанія в даний момент користується його послугами або проводить будь-які кампанії із застосуванням відповідних технологій. Ми не можемо контролювати технології стеження, застосовувані третіми особами, тому закликаємо Вас самостійно ознайомитися з політикою конфіденційності таких осіб перед тим, як розголошувати їм яку-небудь інформацію:
    Facebook
    Google   

Додаткова інформація про індивідуальні програмах відмови від участі доступна на веб-сайті World Privacy Forum . Крім відвідування веб-сайтів кожного з перерахованих вище постачальників, Ви можете відмовитися від реклами певної спрямованості з боку відразу багатьох третіх осіб, якщо вони беруть участь в проекті Network Advertising Initiative або Digital Advertising Alliance. Для вибору відповідних мереж відвідайте веб-сайт Network Advertising Initiative за адресою http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp або веб-сайт Digital Advertising Alliance's website at http://www.aboutads.info/.

ХТО ЗБИРАЄ ІНФОРМАЦІЮ ПРО МЕНЕ, І ЯК ВОНА БУДЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ?
Інформація, надана Вами за допомогою наших Інтернет-служб або зібрана автоматично відповідно до цієї Політики конфіденційності надходить в Компанію. Компанія використовує цю інформацію для відправки Вам рекламних матеріалів, надання Вам доступу до наших послуг, виконання замовлень на товари, надання функції "Розповісти другу", а також для відповідей на питання і вирішення технічних проблем. Крім того, ми використовуємо Ваші персональні і інші дані в своїх внутрішніх маркетингових і статистичних дослідженнях, проведених з метою постійного поліпшення надаваних нами продуктів і послуг, а також найкращого задоволення Ваших потреб.

Умовою використання Вами додатків, є збір, використання, зберігання, передача і публічне розміщення нами статистичних даних (таких як ціни, розрахунки, дата і територія, до якої вони належать), введених Вами в додаток, якщо Ви добровільно надаєте таку інформацію саме з метою публічної публікації. При цьому ми не збираємо і не публікуємо ніяку інформацію, яка, як нам відомо, безпосередньо або явно ідентифікує Вас (наприклад, Ваше справжнє ім'я або адресу електронної пошти), якщо Ви добровільно не надасте таку інформацію саме з метою подібної публікації.

Умовою Вашої участі в турнірах та інших заходах, пов'язаних з інтернет-іграми, є збір, використання, зберігання, передача і публічне розміщення нами статистичних даних (таких як Ваш рахунок, рейтинг і досягнення), одержуваних в ході Вашої участі в грі.

Інтернет-ігри та соціальні мережі за своєю природою є відкритим співтовариством, в якому вільно поширюється інформація, що відноситься до ігор, в тому числі імена користувачів, відомості про ігрову активность і положення в рейтингах. Дана інформація доступна для перегляду іншим користувачам. Виходячи з цього, Компанія може автоматично розміщувати певну інформацію (наприклад, Ваш псевдонім, ідентифікатор або статистику гри) в самій грі, в Соціальних мережах, в Інтернет-службах і на спеціалізованих ігрових веб-сайтах. При цьому ми не публікуємо інформацію, яка, як нам відомо, безпосередньо і явно ідентифікує Вас (наприклад, Ваше справжнє ім'я або адресу електронної пошти), якщо Ви добровільно не надасте таку інформацію саме з метою подібної публікації. Як і в інших службах, що працюють з ігровою інформацією, відомості про Ваші ігрові досягнення, рейтинги і мережеві ігри можуть публікуватися безпосередньо в наших іграх або на сторінках третіх осіб за допомогою веб-технологій "фрейм" і "віджет".

Ми можемо підбирати і / або комбінувати інформацію, зібрану різними Інтернет-службами, і публікувати її в різних джерелах, в тому числі на нашому веб-сайті, в іграх або в конференціях мережевих ігор. Наприклад, якщо Ви зв'яжете свій обліковий запис на веб-сайті Компанії з обліковим записом ігрової системи, Ваші ігрові досягнення можуть бути показані на сайті спільно з назвою Вашого облікового запису на веб-сайті.

Облікові записи деяких Інтернет-служб можуть бути об'єднані з обліковими записами Facebook, Twitter чи інших СМ. Якщо Ви зв'яжете свою участь в Інтернет-службі з обліковим записом СМ, нам буде автоматично передана певна інформація про Вас, зокрема список Ваших друзів. Деякі СМ також дають Вам можливість публікувати інформацію про Інтернет-служби на своїх веб-сайтах. У разі такої публікації Ваші дії регламентуються політикою конфіденційності компанії, що надає дану можливість. Перш ніж користуватися послугами таких компаній, ознайомтеся з їх правилами.

Деякі з наших Інтернет-служб підтримують такі функції і компоненти СМ, як кнопка "Мені подобається" Facebook, кнопка Google + і кнопка "Поділитися". Функції СМ, що надаються третіми особами, можуть передавати Вам cookie-файли, необхідні для коректної роботи цих функцій, а також зберігати Вашу IP-адресу, дані про перегляд різних сторінкок та іншу інформацію про Вас. Функції та компоненти СМ можуть розміщуватися як на ресурсах Інтернет-служб, так і на ресурсах третіх осіб. Ваше користування цими функціями регламентується правилами конфіденційності компаній, що надають ці функції. Перш ніж користуватися послугами таких компаній, ознайомтеся з їх правилами.

Компанія може періодично наймати постачальників для надання послуг від свого імені. Постачальники надають Компанії внутрішню підтримку, надаючи деякі з пропонованих нами послуг, наприклад, доставку, обробку банківських карт і послуги електронної пошти. Хоча ці постачальники можуть збирати, використовувати або зберігати інформацію, пов'язану з Інтернет-службами, від свого імені, а не від імені Компанії, Компанія вимагає від них дотримання заявленої нею Політики конфіденційності і забороняє їм передавати Ваші персональні дані третім особам або використовувати ці дані e власних маркетингових цілях.

КОМУ КОМПАНІЯ МОЖЕ ПЕРЕДАВАТИ МОЇ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ?
Компанія може передавати Ваші персональні дані третім особам відповідно до цієї Політики конфіденційності. Компанія може передавати Ваші персональні дані для виконання зроблених Вами запитів, наприклад, для оформлення Вашої підписки на розсилку новин або надання Вам технічного обслуговування. У разі якщо ми пропонуємо послуги або акції, в яких Ваші персональні дані збираються окремо і використовуються відповідно до політики конфіденційності третьої особи, ми повідомимо Вам про це під час збирання таких даних, і Ви зможете відмовитися від отримання даної послуги або участі в акції. Крім того, ми можемо передавати третім особам зведену (неперсоніфіковану) інформацію, що стосується статистики користування веб-сайтом, а також віку і статі користувачів, але ця інформація не буде включати в себе дані, що дозволяють встановити особу.

Ми можемо передавати Ваші персональні дані третім особам у зв'язку з розслідуванням випадків шахрайства, порушення прав на інтелектуальну власність або іншої діяльності, яка є нелегальною або може викликати залучення Вас або нас до відповідальності перед законом, в тому числі, на вимогу правоохоронних органів або інших уповноважених представників влади. Ми можемо передавати Ваші персональні дані третім особам, якщо у нас є підстави вважати, що їх розголошення необхідне для усунення потенційного або реального збитку або втручання в наші права, робочий процес, діяльність користувачів або інших осіб, яким може бути завдано шкоди або які можуть понести збитки, або якщо ми вважаємо, що це розголошення необхідно для захисту наших прав, боротьби з шахрайством і / або ведення процесуальних дій, виконання постанов суду або проведення судового процесу, в якому бере участь Компанія. Крім того, в разі злиття, придбання, реорганізації, банкрутства або подібних подій, що стосуються всієї Компанії або її частини, Ваші персональні дані можуть бути передані потенційному або фактичному правонаступнику разом з іншою інформацією про клієнтів Компанії.

ЯК Я МОЖУ КОНТРОЛЮВАТИ ЗБІР, ВИКОРИСТАННЯ ТА / АБО ПОКАЗ ДАНИХ, А ТАКОЖ ЗМІНЮВАТИ ДАНІ?
Якщо Ви є учасником Інтернет-служби, Ви можете використовувати обліковий запис і параметри конфіденційності відповідної служби для настройки збору, використання і / або показу Ваших даних за допомогою цієї служби.

Якщо Ви не хочете отримувати повідомлення певних видів, наприклад, інформаційні листи або пропозиції участі в акціях, Ви можете відмовитися від отримання таких повідомлень під час збору Ваших персональних даних або пізніше. Способи зробити це перераховані нижче. Крім цих способів, з кожним надісланим Вам повідомленням Компанія надає Вам можливість припинити подальше отримання подібних повідомлень.

Якщо Ви хочете переглянути, видалити або виправити зібрані персональні дані про Вас, Ви можете відправити електронний запит, звернувшись через форму зворотного зв'язку за адресою: https://ijigroup.com/ua/feedback.html або написати нам за адресою ТОВ "АЙДЖЕЙАЙ ІТ ГРУП ", Україна, 02232, м. Київ, пр. Маяковського, 91-В, оф. 167. У зверненні має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, викладено суть порушеного питання.

Збереження даних: ми будемо зберігати Ваші персональні дані протягом всього терміну дії Вашого облікового запису або надання Вам послуг. Якщо Ви захочете анулювати свій обліковий запис або заборонити нам використовувати Ваші персональні дані для надання Вам послуг, виконайте інструкції, викладені вище в розділі "Як я можу контролювати збір, використання і / або показ даних, а також змінювати дані?". Якщо Ваш обліковий запис буде неактивний протягом певного періоду часу, він може бути видалений. Навіть якщо Ваші дані були змінені або видалені, ми можемо зберегти у себе деякі відомості про Вас з метою вирішення спорів, приведення у виконання призначених для користувача угод і виконання технічних чи правових вимог і обмежень, пов'язаних з безпекою, цілісністю і функціонуванням наших Інтернет-служб.

У всіх випадках і щодо будь-яких Інтернет-служб ми відповідаємо на Ваші запити на отримання доступу для додавання, видалення або виправлення помилок у Ваших персональних даних протягом 30 днів.

ЯКІ ВАШІ ПРАВА ТА ПРАВИЛА ЩОДО ПОСИЛАНЬ НА ІНШІ САЙТИ?
Пам'ятайте, що під час Вашого перебування на наших веб-сайтах, користування нашими додатками або іншими Інтернет-службами Ви можете бути перенаправлені на інші веб-сайти, які знаходяться поза нашим контролем. Надання нами посилання на який-небудь веб-сайт не є підтвердженням, згодою або заявою про наш зв'язок з третьою особою, що володіє цим веб-сайтом. Оскільки ми не можемо гарантувати, що політика конфіденційності веб-сайтів, на які ми посилаємося, відповідає нашим високим стандартам, перш ніж залишати будь-які персональні дані на веб-сайті, на який Ви переходите по посиланню, ми рекомендуємо ознайомитися з політикою конфіденційності цього веб-сайту.

ЧИ ЗБИРАЄТЕ ВИ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ПРО ДІТЕЙ МОЛОДШЕ 13 РОКІВ?
Компанія навмисно не збирає персональні дані про дітей віком до 13 років. Якщо ми дізнаємося, що дитина у віці до 13 років надала дані Компанії, ми негайно видалимо ці дані. Ми наплегливо рекомендуємо батькам інструктувати своїх дітей ніколи не розголошувати в Інтернеті справжні імена, адреси або номери телефонів без Вашого дозволу.

ЯКІ ЗАХОДИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ МОЇХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ?
Для захисту Ваших персональних даних Компанія слідує загальноприйнятим галузевим стандартам і вживає відповідних заходів для забезпечення безпеки, цілісності та конфіденційності наданої Вами інформації. У Компанії прийняті норми безпеки, спрямовані на захист від втрати, неправомірного використання та зміни інформації, що знаходиться під нашим контролем. Персональні дані, зібрані Компанією, зберігаються в безпечних робочих середовищах, недоступних для сторонніх (зокрема, в закритих приміщеннях). Для запобігання несанкціонованого електронного доступу до персональних даних Компанія зберігає зібрану в мережі інформацію на захищеному брандмауером сервері і використовує SSL-шифрування для покупок, що здійснюються через наш інтернет-магазин. Проте, жодна система не може бути на 100% безпечної; незважаючи на вжиті нами зусилля, залишається ймовірність несанкціонованого доступу до Вашої інформації. Користуючись нашими послугами, Ви приймаєте цей ризик.

ЯКІ ПРАВА ЩОДО КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ Я МАЮ ЗА ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАЇНИ?
З 2010 р Закон України "Про захист персональних даних", стаття 8, дозволяє нашим користувачам, що є громадянами України, запитувати певну інформацію щодо принципів розголошення нами персональних даних третім особам. Будь-які питання, що стосуються нашої політики щодо такого розголошення інформації, Ви можете надсилати за адресою:

ТОВ "АЙДЖЕЙАЙ ІТ ГРУП"
пр. Маяковського, 91-В, оф. 167
02232, м. Київ
Україна,
inbox@ijigroup.com

ПЕРЕДАЧА ВАШИХ ДАНИХ У США ТА ІНШІ КРАЇНИ
Всі дані, що збираються або одержані Компанією у зв'язку з використанням Інтернет-служб, зберігаються і обробляються в Україні, Європейському Союзі, США та ряді інших країн, або передаються в такі країни. Навіть якщо Ваша інформація відноситься до іншої юрисдикції, вона може оцінюватися судами, правоохоронними органами та силами національної безпеки з метою дотримання законодавства відповідних країн. Користуючись нашими послугами, Ви висловлюєте свою пряму згоду з таким збором, передачею та обробкою даних. Резервні копії, дані додатків, дані про організацію ігр та адміністративна інформація також можуть зберігатися на носіях або серверах, розташованих у Великобританії, США і низці інших країн.

ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ КОМПАНІЇ
Використання наших послуг і продуктів може підкорятися іншим положенням, умовам та правилам конфіденційності, запропонованим Компанією, виробниками ігрових систем і / або іншими партнерами, в тому числі: (I) умов обмеженої гарантії на програмний продукт і Ліцензійної угоди, які супроводжують придбання гри, додатка, програмного забезпечення або Інтернет-служби; (II) умов обслуговування, політиці конфіденційності і правилам поведінки наших Інтернет-служб; (III) іншим положенням і деклараціям, про які Вас інформує Компанія; (IV) положенням, умовам і деклараціям третіх осіб, які Ви погоджуєтеся виконувати у зв'язку з використанням їх ігрових систем і / або Інтернет-служб. Всі перераховані положення, умови та декларації включені в цю Політику конфіденційності за допомогою даної посилання.

ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ ДЛЯ ПЛАТФОРМ ТРЕТІХ ОСІБ
Ви можете реєструватися в Інтернет-службах або отримувати доступ до них за допомогою ігрових систем, мобільних пристроїв, сторонніх веб-сайтів, соціальних мереж або інших платформ, що належать третім особам. У разі якщо Ви передаєте персональні дані Компанії за допомогою платформи третьої особи, Ваше користування цією платформою регламентується її умовами обслуговування, політикою конфіденційності та / або правилами поведінки. Перш ніж користуватися послугами таких компаній, ознайомтеся з їх правилами.

ЯК ПОСТАВИТИ ЗАПИТАННЯ АБО ПОДАТИ СКАРГУ?
Всі питання і скарги щодо Політики конфіденційності слід направляти до нашого адміністратора з питань конфіденційності за телефоном +380 (44) 360-62-61; за допомогою електронної пошти за адресою inbox@ijigroup.com; або звичайним поштовим відправленням за адресою ТОВ "АЙДЖЕЙАЙ ІТ ГРУП", Україна, 02232, м. Київ, пр. Маяковського, 91-В, оф. 167. Якщо Ви є користувачем Інтернет-служб IJI IT GROUP, які проживають на території країн СНД, Європейського Союзу, Великобританії, США, згадайте про це в своєму повідомленні, листі або дзвінку.



ВІДГУКИ

  • ITS - Директор

    Компанія IJI IT GROUP не тільки розробила CRM-систему, а і провела тренінги для персоналу, підготувала Інструкції, надала інформаційну підтримку.

  • Газинвестпроект - Директор

    Ми получили полный комплекс услуг, связанный с созданием веб-сайта "с нуля".

  • Альянс Енерго Трейд - Директор

    Рекомендуємо компанію IJI IT GROUP як виконавця робіт, пов’язаних з розробкою і модернізацією сайтів.

 Контакти

ТОВ «АйДжейАй ІТ Груп»

Телефони:
Україна
+380 (44) 360-62-61
+380 (63) 205-84-81
+380 (50) 380-14-56

E-mail: inbox@ijigroup.com

Додатково...

 На мапі



Наверх